Välkommen, Welcome,
Willkommen, Tervetuloa, Velkommen!

Värdeadderande distribution

Easydist är prisat som ett av de bästa entreprenörsföretagen i Sverige 2017. Easydist har under de senaste åren etablerat sig som en ledande aktör i Sverige. Easydist har utökat sin närvaro till flera internationella marknader med företagets tre affärsområden, Trading och Dist.

Kontakta oss och få reda på mer.

Dist Trading

Varför Easydist?Erfarenhet

Med över 50 års branscherfarenhet kan Easydist erbjuda en internationell säljkår med kunskap att uppnå framgångsrika resultat inom B2B, detaljhandel, online och B2C-kanaler.

Enkelhet

Med vår kund- och partneranpassade distributionsmodell, samt med en snabbrörlig organisation, tar Easydist hela processen ur händerna på dig som partner, utan att ni förlorar kontrollen.

Tillgänglighet

Vår organisation drivs av era resultat. Både hårda och mjuka värden ses som viktiga i vårt arbete att skapa långsiktiga och lönsamma partnerskap. Med Easydist som partner expanderar ert företag genom att ta del av våra fördelar. Ett noga utvalt sortiment av produkter, professionell personal samt en distribution och logistik i världsklass.

Marknadskunskap

Easydist arbetar fortlöpande med att hålla sig i framkant kunskapsmässigt kring de olika marknaderna. Med ett nära och fördjupat lokalt samarbete tillhandahåller Easydist en ”go to market” som stöder både varumärken och återförsäljare.

Proaktivitet

Genom Easydist’s ”one stop shop” lösning inom mobilitet och tillbehör erbjuds ett aktuellt utbud av produkter och tjänster. Dessa är noga utvalda för att skapa framdrift och proaktivitet för både våra kunder och leverantörer.

Resultat

Easydist’s resultatuppföljning garanterar full kontroll, med korrekt och aktuell information, relevanta KPIer om affärsutvecklingen på tillbehör i hela Europa. Vi skapar möjlighet för ökad försäljning och marginal.

Expect the unexpected

Har ni produkter som utsätts för ovanligt mycket slitage? Behöver ni veta att er vattentäta produkt flyter om den hamnar i vatten? Behöver ni säkerställa att bakterier inte förs mellan olika patienter som använder olika elektroniska produkter?

Läs mer

Mångsidiga monteringslösningar

RAM introducerades 1992 som en del av National Products INC, RAM Mounts är en ledande tillverkare av tåliga och mångsidiga monteringslösningar. Med den mest innovativa produktlinjen så erbjuder RAM faktiskt hela 5000st moduler.!

Läs mer

Supply chain management

Avancerade lösningar för supply chain management, från tillverkaren till kundens hand - vi förenklar processen för att maximera lönsamheten genom att tillhandahålla:

  • Design och marknadsföringstjänster
  • Produktutveckling
  • Professionella partners
  • Automatisk påfyllnad
  • Tillverkning
  • Logistik och lagerhållning (3PL)

Easydist’s toppmoderna distributionscenter, med högsta säkerhetsklass, strategiskt beläget på Irland och i Sverige. Easydist hanterar ett urval av partners som tilltror oss med deras produkter, och med ett europeiskt nätverk av återförsäljare arbetar vi ständigt med att utveckla deras marknad med nya innovativa produkter och tjänster.