Vi strävar efter att ha en lönsam och mångfacetterad verksamhet med långsiktiga relationer.

Värdeadderande partnerskap

Easydist är prisat som ett av de bästa entreprenörsföretagen i Sverige år 2017. Nominerade som en av tre finalister till utmärkelsen årets företagare 2018. Etablerade i Sverige med internationell närvaro.

Nedan kan du läsa mer om våra två affärsområden.

Easydist Easytrading

Varför Easydist?Erfarenhet

Med över 70 års samlad branscherfarenhet kan Easydist erbjuda en internationell säljkår med kunskap att uppnå framgångsrika resultat inom B2B, detaljhandel, online och B2C-kanaler.

Enkelhet

Med vår kund- och partneranpassade produkt och distributionsmodell och en snabbrörlig organisation sköter Easydist hela processen, utan att ni förlorar kontrollen.

Tillgänglighet

Vårt mål är att skapa långsiktiga och lönsamma partnerskap. Med ett noga utvalt sortiment av produkter, professionell personal samt en distribution och logistik i världsklass hjälper vi ert företag att expandera.

Marknadskunskap

Vi håller oss i framkant kunskapsmässigt kring de olika marknaderna. Med ett nära och fördjupat lokalt samarbete tillhandahåller Easydist produkter och lösningar som ligger i framkant. Kundspecifika önskemål och krav hanteras för att skapa mervärde och unika lösningar.

Proaktivitet

Genom vår ”one stop shop” lösning inom mobilitet och tillbehör erbjuder vi ett aktuellt utbud av produkter och tjänster. Dessa är noga utvalda för att skapa framdrift och proaktivitet för våra kunder och leverantörer.

Tolerate

Tolerate är varumärket på Easydist’s egna tillbehörssortiment. Produkterna är skapade med samma ungdomliga glöd och entusiasm som vid starten, kryddat med erfarenheten som tillkommit..

Tysk kvalitét

Saknar ni ett sortiment av godkända laddningsprodukter med den senaste tekniken? Hos oss hittar ni ett fokussortiment av Goobay laddare och kablar för laddning på kontoret, hemmet eller på resande fot.

Läs mer

Utvecklats i Sverige

Har ni produkter som utsätts för ovanligt mycket slitage? Behöver ni veta att er vattentäta produkt flyter om den hamnar i vatten? Eller vill ni bara att era produkter skall hållas i fint skick, trots hårt användande?

Läs mer

Monteringslösningar

RAM introducerades 1992 som en del av National Products INC, RAM Mounts är en ledande tillverkare av tåliga och mångsidiga monteringslösningar. Med den mest innovativa produktlinjen så erbjuder RAM faktiskt hela 5000st moduler.

Läs mer